Kunstmarkt Hoorn

Op zondag 2 september van 12.00 tot 17.00 uur ben ik met mijn schilderijen te vinden op de kunstmarkt in Hoorn. Op zondag 2 september wordt voor de 14e maal de grote kunstmarkt gehouden die zich als een lint door de historische Hoornse binnenstad slingert.

Stichting Hoorn Kunst & Cultuur organiseert het jaarlijkse Culturele Weekend als start van het nieuwe culturele seizoen, van 31 augustus tot zondag 2 september

Met op vrijdag de feestelijke opening, dit keer in Schouwburg Het Park. Daarna op zaterdag 1 september o.a. de Hoornse Havenconcerten en op zondag 2 september een bruisende binnenstad met veel activiteiten, waaronder de grootste kunstmarkt van Nederland met 150 kramen.

Kom je ook even bij mij kijken?

Kunstroute Ursem 2018

Op 8 en 9 september wordt er weer een Kunst route georganiseerd in Ursem.
Maar liefst 28 deelnemers op 14 locaties tonen hun zeer uiteenlopende kunst.
Schilderijen, keramiek, mozaïek, fotografie, kermis modelbouw, beeldhouwwerk, textiele werkvormen, kalligrafie, sieraden, gemengde technieken en bronzen beelden.
Voor ieder wat wils dus!!
Brochures over de deelnemers, met plattegrond van de Kunstroute, liggen bij de “Batter” en op alle andere locaties.

De feestelijke opening is op zaterdag 8 september en wordt verzorgd door wethouder Bijman, met muziek van George Beentjes,
De opening is van 12.00 tot 13.00, bij de “Batter”, Middengouw 13. De route begint om 13.00  en eindigt om 17.00 uur.
Zondag 9 september is de route geopend van 11.00 tot 17.00 uur. In het Hervormde Kerkje is de route geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de route zijn er ook prachtige prijzen te winnen door middel van een loterij. Toegang is geheel gratis.

Het thema dit jaar is “I HAVE A DREAM”.

Wij maken graag ook van de gelegenheid gebruik om onze sponsors te bedanken voor hun steun en inzet.

Meer informatie

Wij wensen u allemaal een fantastische Kunstroute toe!

Bestuur van K.I.U.

Kop in de hoogte, neus in de wind

 

In 2017 vroeg schrijver Dick Witte of hij de foto van mijn portret van Ramses Shaffy (het schilderij zelf heeft hij ook gekocht) gebruiken mocht voor zijn nieuwe boek. Dat vond ik natuurlijk ontzettend leuk. Het boek heet “Kop in de hoogte, neus in de wind”. Het schilderij is afgedrukt op de voorkant, naast het prachtige kunstwerk van Leo Gestel, dat de omslag van de bladmuziek sierde van het lied waar het boek over gaat: “Mens, durf te leven” van Dirk Witte. Ik heb het boek gelezen en het is zeker de moeite waard. Het boek is uitgegeven door uitgeverij Aspekt.