Over mij

Mijn naam is Maria Meester, ik ben autodidact schilderes, geboren in 1969 in West-Friesland. Schilderen en tekenen is mijn passie sinds ik als klein meisje een penseel kon vasthouden..

In abstract schilderen kan ik vrij zijn en me uiten hoe ik maar wil. Intense kleuren en grillige vormen, patronen en golvende lijnen. Vette penseelstreken en soms inktachtig vloeibaar.
Mijn favoriete media zijn acryl- en olieverf en ik hou van experimenteren. Mijn schilderijen hebben meestal meerdere lagen, waarin de eerdere lagen zichtbaar kunnen zijn op schijnbaar willekeurige plekken. Dit kunnen contrastrerende kleuren zijn, die een apart en subtiel accent geven. Voor de basislagen maak ik vaak gebruik van texturen die natuurlijk en iets korrelig zijn.
Ik schilder intuïtief en hou van intense kleuren en spontaniteit in mijn werk.

Inmiddels heb ik solo geëxposeerd en in groepsverband. Momenteel ben ik lid van een groep kunstenaars in Ursem, wij organiseren kunstroutes en andere activiteiten.Het is fantastisch om mijn werk naar kopers over de hele wereld te versturen. Er is werk van mij te vinden in de Verenigde Staten, Groot Brittanië, Griekenland, Canada en Cyprus 🙂

Alle schilderijen in mijn webshop zijn eigenhandig door mij gemaakt met olie- en acrylverf in kunstenaarskwaliteit. Voltooide schilderijen worden behandeld met een duurzame vernis-beschermlaag en zijn voorzien van een ophangsysteem.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

Maria

 

p.s. Fotograferen vind ik ook heel leuk, mijn foto’s zijn te vinden op de site: MM-Foto.