Over mij

Mijn naam is Maria Meester, ik ben autodidact schilderes, geboren in 1969 in West-Friesland. Schilderen en tekenen is mijn passie sinds ik als klein meisje een penseel kon vasthouden.

In het verleden heb ik een aantal lessen gevolgd. Middels veel lezen, experimenteren en doen blijf ik mezelf ontwikkelen en ontdekken.

Inmiddels heb ik geëxposeerd in openbare gebouwen, een kerk, een café en tot mijn verhuizing was ik aangesloten bij een gallery. Momenteel ben ik lid van een groep kunstenaars in Ursem, wij organiseren kunstroutes en andere activiteiten.

In abstract schilderen kan ik vrij zijn en me uiten hoe ik maar wil. Intense kleuren en grillige vormen, patronen en golvende lijnen. Vette penseelstreken en soms inktachtig vloeibaar.
Mijn favoriete media zijn acryl- en olieverf en ik hou van experimenteren. Mijn schilderijen hebben meestal meerdere lagen, waarin de eerdere lagen zichtbaar kunnen zijn op schijnbaar willekeurige plekken. Dit kunnen contrastrerende kleuren zijn, die een apart en subtiel accent geven. Voor de basislagen maak ik vaak gebruik van texturen die natuurlijk en iets korrelig zijn.
Ik schilder intuïtief en hou van intense kleuren en spontaniteit in mijn werk.

Het is fantastisch om mijn werk naar kopers over de hele wereld te versturen. Inmiddels is er werk van mij te vinden in de Verenigde Staten, Groot Brittanië, Griekenland, Canada en Cyprus 🙂

Alle schilderijen in mijn webshop zijn eigenhandig door mij gemaakt met olie- en acrylverf in kunstenaarskwaliteit. Voltooide schilderijen worden behandeld met een duurzame vernis-beschermlaag en zijn voorzien van een ophangsysteem.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

Maria

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.